Моите покупки
0 продукт/а - 0,00лв
Вашата кошница е празна !

Новини от БългарияSamsung с официална премиера на Galaxy S5 в България
Българският телеком VIVACOM и корейската Samsung представиха впечатляващия Galaxy S5 – иновация, вдъхновена от хората, както и новия интерактивен аксесоар Gear Fit. Гостите на събитието се потопиха в истинска Galaxy атмосфера, за да открият най-верните спътници на съвременните смартфон фенове. За първи път в България потребители, получили ексклузивно устройствата за тест, представиха техните ключови характеристики през собствените си преживявания. Официалните продажби на Samsung Galaxy S5 ..
0 коментари
Прочети още
Samsung Smart Home става реалност, за да промени ежедневието ни
    София, 4 април 2014 г. – Samsung Electronics Co. Ltd. обяви официално глобалното активиране на услугата Samsung Smart Home. Първоначално тя ще стартира само в Корея и САЩ, като по-късно през годината ще се включат и още държави от целия свят. Услугата прави изпълнението на ежедневните домашни задължения изключително лесно и без никакви усилия. С едно единствено приложение можем да свързваме и да управляваме домакински електроуреди, телевизори и мобилни устройства. ..
1 коментари
Прочети още
LG OLED TV - ПЪРВИЯТ В СВЕТА ИЗВИТ OLED TV
Богати нива на контраст С LG OLED TВ най-накрая се постигат високи контрастни нива, територия непозната за предишните телевизори. Независимо-осветените пиксели не изискват допълнителна лампа и по този начин се постига пълна независимост един от друг. По този начин пикселите контролорат самостоятелно своята осветеност. Сега изображенията са живи и ярки като контрастното съотношение е отвъд конвенционалните параметри. 4-цветен пиксел Технологията за 4-цветен пикс..
Прочети още