Моите покупки
0 продукт/а - 0,00лв
Вашата кошница е празна !

LG OLED TV - ПЪРВИЯТ В СВЕТА ИЗВИТ OLED TV

LG OLED TV - ПЪРВИЯТ В СВЕТА ИЗВИТ OLED TV

Богати нива на контрастicon

С LG OLED TВ най-накрая се постигат високи контрастни нива, територия непозната за предишните телевизори. Независимо-осветените пиксели не изискват допълнителна лампа и по този начин се постига пълна независимост един от друг. По този начин пикселите контролорат самостоятелно своята осветеност. Сега изображенията са живи и ярки като контрастното съотношение е отвъд конвенционалните параметри.

4-цветен пикселicon

Технологията за 4-цветен пиксел на LG добавя бял субпиксел, който модифицира конвенционалните 3 цвята и същевременно осигурява богати цветове и точност. По този начин значително се подобрява качеството на OLED пикселите за осигуряване на реалистични цветове. 4-цветният пиксел на LG e иновативно решение и огромна стъпка напред в развитието на дисплеите.

Абсолютно чист образ при движенияicon

Времето на реакция при OLED TV е над стотици пъти по-високо в сравнение с LED ТВ. Сега можете да се насладите на бързодвижещи се сцени без замъгляване или деформация на изображенията. Край на ограниченията от времето на реакция, сега картината е реална като в обкръжаващата ни действителност.

Перфектен ъгъл на видимостicon

При LG 55EA970V OLED TВ зрителското изживяване не завсиси от ъгъла на гледане, за разлика от предишни устройства, които губят нива на контраст при поглед отсрани. В допълнение, чрез технологията за цветови подобрения се постигат реалистчини цветове. Перфектна картина от всеки ъгъл без промяна в контраста или цвета, перфектно кинематографично изживяване с LG OLED TV.

Тънък като хартияicon

Структурата на OLED телевизора позволява подобрения във формата и дизайна. Революционният модел се отличава и с изключително тънък дизайн, неприсъщ за старите модели. Запазен е само екрана без излишни елементи, като резултатът е ултра тънък LG OLED TВ.

Извит дизайнicon

Извитият OLED екран от LG поставя началото на нова парадигма във качеството и формата на дисплеите и преминаването от плоск към извит екран. Леко извитият екран е оптималната форма за всеки дисплей, осигурявайки равно разстояние от всяка точка на екрана до окото. Предишните дисплеи се отличаваха с технологични ограничения и фокусът към зрителя бе изместен към самата машина. От първите заоблени телевизори до тези с плосък екран, в технологично отношение не е мислено и наблягано на комфорта на зрителя и ергономичния дизайн. Сега удобството и удоволствието от гледането е напълно възможно с LG OLED ТВ.

Кристална стойкаicon

Извитата форма на LG 55EA970V OLED TV осигурява иновативен дизайн с минималистична стойка. Прозрачната поставка допринася към неповторим дизайн, създавайки илюзията на плаващ екран. Дизайнът в никакъв случай не е за сметка на екрана и зрителят може да се наслади на незабравимо изживяване.