Моите покупки
0 продукт/а - 0,00лв
Вашата кошница е празна !

Apple iWatch ще ни спасява от сърдечна недостатъчност?

Apple iWatch ще ни спасява от сърдечна недостатъчност?

111111Apple се опитват да създадат нещо много повече от просто един умен часовник. Наскоро ви запознахме с технологичните нововъведения относно iWatch и различните сензори, които ще има на разположение, за да може да следи състоянието ни и чрез реклами да ни съветва какво да правим.

От публикуван наскоро доклад разбираме, че Apple работят над нова технология, която може да предотврати сърдечна недостатъчност като изследва звука, който кръвта издава преминавайки по определени артерии. За тази цел, Apple работят съвместно с известния аудио инженер Томлинсън Холман, който е изобретил THX и 10.2 Surround звука.

Директори от Apple са били на среща с FDA (администрацията за одобрение на храни и лекарства), за да обсъдят навлизането им на пазара за устройства, които наблюдават показатели свързани със здравословното ни състояние. По всичко изглежда, че намеренията на купертинци са повече от сериозни.

Наемането на експерт по сънищата и разработката на тази технология за предотвратяване на сърдечна недостатъчност подсказват, че за Apple, iWatch няма да е поредният умен часовник, който да е един от многото. Въпросът е, дали всички сензори и технологии ще могат да бъдат реализирани в първото поколение на смарт-часовника, и дали желанието им всичко да бъде налично още от самото начало няма да забави много появата на iWatch?