Моите покупки
0 продукт/а - 0,00лв
Вашата кошница е празна !

IT НовиниCyber December
Cyber December - 08.12.2014
В периода 1-31 Декември по-голямата част от продуктите в нашият интернет магазин www.mmcenter.bg са обявени на цени на едро. Приятно пазаруване и весела коледа!!!  ..
Прочети още
 Нова серия бизнес лаптопи: Toshiba Z Series
Нова серия бизнес лаптопи: Toshiba Z Series Уникална хармония ​И трите лаптопа от серия Z имат едни и същи основни характеристики, за да се постигне съгласуваност в различни сфери на вашият бизнес. Независимо от модела който изберете, ще мате лесен достъп до всичките си периферни устройства с помоща на широка гама портове с една обща докинг станция. Всеки лаптоп от серия Z предлага и възможности за връзка без донгъл под формата на HDMI, RGB, Gigabit LAN, и три USB 3.0 порта за допълни..
Прочети още
Samsung с официална премиера на Galaxy S5 в България
Българският телеком VIVACOM и корейската Samsung представиха впечатляващия Galaxy S5 – иновация, вдъхновена от хората, както и новия интерактивен аксесоар Gear Fit. Гостите на събитието се потопиха в истинска Galaxy атмосфера, за да открият най-верните спътници на съвременните смартфон фенове. За първи път в България потребители, получили ексклузивно устройствата за тест, представиха техните ключови характеристики през собствените си преживявания. Официалните продажби на Samsung Galaxy S5 ..
0 коментари
Прочети още
Samsung Smart Home става реалност, за да промени ежедневието ни
    София, 4 април 2014 г. – Samsung Electronics Co. Ltd. обяви официално глобалното активиране на услугата Samsung Smart Home. Първоначално тя ще стартира само в Корея и САЩ, като по-късно през годината ще се включат и още държави от целия свят. Услугата прави изпълнението на ежедневните домашни задължения изключително лесно и без никакви усилия. С едно единствено приложение можем да свързваме и да управляваме домакински електроуреди, телевизори и мобилни устройства. ..
1 коментари
Прочети още
Apple iWatch ще ни спасява от сърдечна недостатъчност?
Apple се опитват да създадат нещо много повече от просто един умен часовник. Наскоро ви запознахме с технологичните нововъведения относно iWatch и различните сензори, които ще има на разположение, за да може да следи състоянието ни и чрез реклами да ни съветва какво да правим. От публикуван наскоро доклад разбираме, че Apple работят над нова технология, която може да предотврати сърдечна недостатъчност като изследва звука, който кръвта издава преминавайки по определени артерии. За тази цел, A..
Прочети още
LG OLED TV - ПЪРВИЯТ В СВЕТА ИЗВИТ OLED TV
Богати нива на контраст С LG OLED TВ най-накрая се постигат високи контрастни нива, територия непозната за предишните телевизори. Независимо-осветените пиксели не изискват допълнителна лампа и по този начин се постига пълна независимост един от друг. По този начин пикселите контролорат самостоятелно своята осветеност. Сега изображенията са живи и ярки като контрастното съотношение е отвъд конвенционалните параметри. 4-цветен пиксел Технологията за 4-цветен пикс..
Прочети още